Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Joensuun Parafest 2017


Me teemme näkymättömän   näkyväksi.

Joensuun Parafest tarjoaa vammaisille taiteilijoille mahdollisuuden tuoda taiteensa yleisön nähtäväksi ja kuultavaksi.

Joensuun Parafestyhdistys ry on saanut Pohjois-Karjalan Taidetoimikunnan KULTTUURITEKO 2013-tunnustuspalkinnon ja Joensuun kaupungin KULTTUURIPALKINNON 2013.

Vaikuttavaa taidetta

Hanna Rajapolvi

Tanssija, primadonna Hanna Rajapolvi on ollut yksi Parafestin vakioesiintyjistä.

Joose Ojala opiskelee Metropolia ammattikorkeakoulussa pop-jazz-pedagogiksi harmonikka pääinstrumenttinaan. Harmonikka on monipuolinen instrumentti, jolla voi soittaa mitä vain - jatsia, klassista, chansoneita, tanssimusiikkia tai kansanmusiikkia sanoo Joose.Joose Ojala opiskelee Metropolia ammattikorkeakoulussa pop-jazz-pedagogiksi harmonikka pääinstrumenttinaan. Harmonikka on monipuolinen instrumentti, jolla voi soittaa mitä vain - jatsia, klassista, chansoneita, tanssimusiikkia tai kansanmusiikkia sanoo Joose.

 

Kitaristi Matti Syrjälän esikuvana on jazz-kitaristi Pat Metheny. Matti syrjälä on ihastunut kitaran monipuolisuuteen ja tekniikan tuomiin ilmaisun laajentamismahdollisuuksiin.Kitaristi Matti Syrjälän esikuvana on jazz-kitaristi Pat Metheny. Matti syrjälä on ihastunut kitaran monipuolisuuteen ja tekniikan tuomiin ilmaisun laajentamismahdollisuuksiin.

 

Tarinayhtye TARUKKI kertoo laulullisia tarinoita ja käyttää tarinoiden elävöittämiseen monipuolisesti erilaisia soittimia.Tarinayhtye TARUKKI kertoo laulullisia tarinoita ja käyttää tarinoiden elävöittämiseen monipuolisesti erilaisia soittimia.

 

Resonaarigroup on ammattimainen, erilaisten oppijoiden orkesteri, joka esittää mnipuolista kevyttä musiikkia.Resonaarigroup on ammattimainen, erilaisten oppijoiden orkesteri, joka esittää mnipuolista kevyttä musiikkia. 

Riikka HänninenRiikka Hänninen

 

 

 Riikka Hänninen on 35-vuotias, monitaitoinen, Sibelius-Akatemiasta valmistunut musiikkikasvatuksen maisteri, joka laulaa, opettaa ja valmentaa.Riikka Hänninen on 35-vuotias, monitaitoinen, Sibelius-Akatemiasta valmistunut musiikkikasvatuksen maisteri, joka laulaa, opettaa ja valmentaa.

 

Sisaruet-kuoro esittää uudempaa laulumusiikkia.Sisaruet-kuoro esittää uudempaa laulumusiikkia.

 

Torstaina 10.8. Juhlateltassa esiintyvät Nata ja Pimeä Valo, Jukka ja Pate, Käet ylös -duo sekä Hanna Rajapolvi.Torstaina 10.8. Juhlateltassa esiintyvät Nata ja Pimeä Valo, Jukka ja Pate, Käet ylös -duo sekä Hanna Rajapolvi.

 

 

 

 

Perjantaina 11.8. juhlateltassa esiintyvät Colme Co - pyörätuolitanssia, Konttoristi G - räppiä, Sanna kuikka - pyörätuolitanssia ja Sakari & Harasoo - rokkia.Perjantaina 11.8. juhlateltassa esiintyvät Colme Co - pyörätuolitanssia, Konttoristi G - räppiä, Sanna kuikka - pyörätuolitanssia ja Sakari & Harasoo - rokkia.