Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Joensuun Parafest 2017


Me teemme näkymättömän   näkyväksi.

Joensuun Parafest tarjoaa vammaisille taiteilijoille mahdollisuuden tuoda taiteensa yleisön nähtäväksi ja kuultavaksi.

Joensuun Parafestyhdistys ry on saanut Pohjois-Karjalan Taidetoimikunnan KULTTUURITEKO 2013-tunnustuspalkinnon ja Joensuun kaupungin KULTTUURIPALKINNON 2013.

Vaikuttavaa taidetta

Hanna Rajapolvi

Tanssija, primadonna Hanna Rajapolvi on ollut yksi Parafestin vakioesiintyjistä.

Joensuun PARAFEST 2017 esittää:  Leikkimielinen SÄHKÄRIRALLI  - taitoralli sähkömopon tai sähköpyörätuolin käyttäjille Taidemuseon piha-alueella perjantaina 11.7.2017 klo 11 - 12

 

Leikkimielinen sähkäriralli Taidemuseo ONNIn piha-alueella perjantaina klo 11-12. Leikkimielinen sähkäriralli Taidemuseo ONNIn piha-alueella perjantaina klo 11-12.

 

 

Sähkömopoa ja sähköpyörätuolia käyttäville on nyt tarjolla oma tapahtuma, jolla tehdään tunnetuksi erityisvälineillä liikkuvien selviytymistä arjessa ja syitä, jotka johtavat ko. välineiden käyttöön.

Kilpailun järjestää  Itä-Suomen Lihastautiyhdistys (ISlty), joka kutsuu  mukaan kaikkia ko. välineillä liikkuvia. Kilpailuajokin voi tuunata mielellään iloisennäköiseksi. Kisa käydään kahdessa sarjassa, sähkärit ja mopot. 

Taitoralliin kuuluu pieni ajolenkki, taitotehtävä tai pari. Suorituksesta otetaan aika, jota lopussa vedettävä kohtalonkortti lisää tai vähentää.

        Taitoajoon  voi ilmoittautua ISlty:n puheenjohtajalle  Timo Kontturille                     (050 4623816 tai  tkontturi@hotmail.com) viimeistään maanantaina         7.8.2017  puhelimitse, tekstiviestillä tai  sähköpostitse.   

Kisa käydään kahdessa sarjassa, sähkärit ja mopot.  Ilmoita ilmoittautuessasi kumpaan sarjaan osallistut. Vakuutuksista kilpailija vastaa itse.

 

Lihastaudit

Lihastaudit ovat huonosti tunnettuja. Lihassairaudet, joita tiedetään Suomessakin olevan useita satoja, vaikuttavat sairastuneiden liikuntakykyyn ja jaksamiseen. Lihastautia sairastavia tiedetään olevan huomattavasti enemmän kuin heitä on diagnosoitu.